Διαμονή στην καρδιά του Τροόδους από €39

Διαμονή στην καρδιά του Τροόδους από €39

Συμμετέχοντας στο Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού του Υφυπουργείου Τουρισμού, το Troodos Hotel στην πλατεία Τροόδους, παρέχει στους μόνιμους κάτοικους Κύπρου τη δυνατότητα να αποδράσουν για λίγες ή περισσότερες μέρες στο βουνό, σε ειδικές τιμές.

Συγκεκριμένα, μέχρι και 30 Νοεμβρίου 2021 (με εξαίρεση τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο), το δίκλινο δωμάτιο κοστίζει €39 / βράδυ, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, το οποίο περιλαμβάνει σπιτικά παρασκευάσματα και πιάτα με πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς.
Ελάχιστη διάρκεια διαμονής για να επωφεληθεί κάποιος από το Σχέδιο είναι δύο βράδια.


Την περίοδο αυτή το Τρόοδος βρίσκεται στα καλύτερά του καθώς η Άνοιξη έχει δημιουργήσει μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στη φύση, που σε προκαλούν να την εξερευνήσεις.


Οι θερμοκρασίες παραμένουν κάτω από 20° Κελσίου δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για βόλτα ή ακόμα και άσκηση στο βουνό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE