Διαμονή στην καρδιά του Τροόδους από €39

Διαμονή στην καρδιά του Τροόδους από €39

Συμμετέχοντας στο Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού του Υφυπουργείου Τουρισμού, το Troodos Hotel στην πλατεία Τροόδους, παρέχει στους μόνιμους κάτοικους Κύπρου τη δυνατότητα να αποδράσουν για λίγες ή περισσότερες μέρες στο βουνό, σε ειδικές τιμές.

Συγκεκριμένα, μέχρι και 30 Νοεμβρίου 2021 (με εξαίρεση τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο), το δίκλινο δωμάτιο κοστίζει €39 / βράδυ, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, το οποίο περιλαμβάνει σπιτικά παρασκευάσματα και πιάτα με πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς.
Ελάχιστη διάρκεια διαμονής για να επωφεληθεί κάποιος από το Σχέδιο είναι δύο βράδια.


Την περίοδο αυτή το Τρόοδος βρίσκεται στα καλύτερά του καθώς η Άνοιξη έχει δημιουργήσει μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στη φύση, που σε προκαλούν να την εξερευνήσεις.


Οι θερμοκρασίες παραμένουν κάτω από 20° Κελσίου δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για βόλτα ή ακόμα και άσκηση στο βουνό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE