Διαμονή στην καρδιά του Τροόδους από €39

Διαμονή στην καρδιά του Τροόδους από €39

Συμμετέχοντας στο Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού του Υφυπουργείου Τουρισμού, το Troodos Hotel στην πλατεία Τροόδους, παρέχει στους μόνιμους κάτοικους Κύπρου τη δυνατότητα να αποδράσουν για λίγες ή περισσότερες μέρες στο βουνό, σε ειδικές τιμές.

Συγκεκριμένα, μέχρι και 30 Νοεμβρίου 2021 (με εξαίρεση τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο), το δίκλινο δωμάτιο κοστίζει €39 / βράδυ, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, το οποίο περιλαμβάνει σπιτικά παρασκευάσματα και πιάτα με πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς.
Ελάχιστη διάρκεια διαμονής για να επωφεληθεί κάποιος από το Σχέδιο είναι δύο βράδια.


Την περίοδο αυτή το Τρόοδος βρίσκεται στα καλύτερά του καθώς η Άνοιξη έχει δημιουργήσει μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στη φύση, που σε προκαλούν να την εξερευνήσεις.


Οι θερμοκρασίες παραμένουν κάτω από 20° Κελσίου δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για βόλτα ή ακόμα και άσκηση στο βουνό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE