Διαμονή στην καρδιά του Τροόδους από €39

Διαμονή στην καρδιά του Τροόδους από €39

Συμμετέχοντας στο Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού του Υφυπουργείου Τουρισμού, το Troodos Hotel στην πλατεία Τροόδους, παρέχει στους μόνιμους κάτοικους Κύπρου τη δυνατότητα να αποδράσουν για λίγες ή περισσότερες μέρες στο βουνό, σε ειδικές τιμές.

Συγκεκριμένα, μέχρι και 30 Νοεμβρίου 2021 (με εξαίρεση τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο), το δίκλινο δωμάτιο κοστίζει €39 / βράδυ, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, το οποίο περιλαμβάνει σπιτικά παρασκευάσματα και πιάτα με πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς.
Ελάχιστη διάρκεια διαμονής για να επωφεληθεί κάποιος από το Σχέδιο είναι δύο βράδια.


Την περίοδο αυτή το Τρόοδος βρίσκεται στα καλύτερά του καθώς η Άνοιξη έχει δημιουργήσει μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στη φύση, που σε προκαλούν να την εξερευνήσεις.


Οι θερμοκρασίες παραμένουν κάτω από 20° Κελσίου δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για βόλτα ή ακόμα και άσκηση στο βουνό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE