Διαμονή στην καρδιά του Τροόδους από €39

Διαμονή στην καρδιά του Τροόδους από €39

Συμμετέχοντας στο Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού του Υφυπουργείου Τουρισμού, το Troodos Hotel στην πλατεία Τροόδους, παρέχει στους μόνιμους κάτοικους Κύπρου τη δυνατότητα να αποδράσουν για λίγες ή περισσότερες μέρες στο βουνό, σε ειδικές τιμές.

Συγκεκριμένα, μέχρι και 30 Νοεμβρίου 2021 (με εξαίρεση τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο), το δίκλινο δωμάτιο κοστίζει €39 / βράδυ, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, το οποίο περιλαμβάνει σπιτικά παρασκευάσματα και πιάτα με πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς.
Ελάχιστη διάρκεια διαμονής για να επωφεληθεί κάποιος από το Σχέδιο είναι δύο βράδια.


Την περίοδο αυτή το Τρόοδος βρίσκεται στα καλύτερά του καθώς η Άνοιξη έχει δημιουργήσει μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στη φύση, που σε προκαλούν να την εξερευνήσεις.


Οι θερμοκρασίες παραμένουν κάτω από 20° Κελσίου δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για βόλτα ή ακόμα και άσκηση στο βουνό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE