Κομισιόν: Σε ποιες περιπτώσεις οι ταξιδιώτες δεν θα έχουν υποχρέωση καραντίνας και διεξαγωγής τεστ

Κομισιόν: Σε ποιες περιπτώσεις οι ταξιδιώτες δεν θα έχουν υποχρέωση καραντίνας και διεξαγωγής τεστ

Τις προτάσεις της για τη διευκόλυνση των ταξιδιών εντός της ΕΕ στο πλαίσιο της πανδημίας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Μεταξύ άλλων εισηγείται να μην επιβάλλεται κανένας περαιτέρω ταξιδιωτικός περιορισμός για τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα και για τα παιδιά κάτω των 6 ετών.

Συγκεκριμένα, καθώς η επιδημιολογική κατάσταση στην ΕΕ βελτιώνεται και οι εμβολιασμοί προχωρούν, η Επιτροπή προτείνει στα κράτη-μέλη τη σταδιακή διευκόλυνση των ταξιδιωτικών μέτρων «με συντονισμένο τρόπο» και με βάση «το κοινό εργαλείο» που είναι το «Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE