Κομισιόν: Σε ποιες περιπτώσεις οι ταξιδιώτες δεν θα έχουν υποχρέωση καραντίνας και διεξαγωγής τεστ

Κομισιόν: Σε ποιες περιπτώσεις οι ταξιδιώτες δεν θα έχουν υποχρέωση καραντίνας και διεξαγωγής τεστ

Τις προτάσεις της για τη διευκόλυνση των ταξιδιών εντός της ΕΕ στο πλαίσιο της πανδημίας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Μεταξύ άλλων εισηγείται να μην επιβάλλεται κανένας περαιτέρω ταξιδιωτικός περιορισμός για τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα και για τα παιδιά κάτω των 6 ετών.

Συγκεκριμένα, καθώς η επιδημιολογική κατάσταση στην ΕΕ βελτιώνεται και οι εμβολιασμοί προχωρούν, η Επιτροπή προτείνει στα κράτη-μέλη τη σταδιακή διευκόλυνση των ταξιδιωτικών μέτρων «με συντονισμένο τρόπο» και με βάση «το κοινό εργαλείο» που είναι το «Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE