ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτός είναι ο δικηγόρος που καταζητείται γιατί εξαπάτησε πελάτες του – Είναι στη Λεμεσό και κρύβεται

Αυτός είναι ο δικηγόρος που καταζητείται γιατί εξαπάτησε πελάτες του – Είναι στη Λεμεσό και κρύβεται

Διαδοχικές είναι οι αποκαλύψεις που αφορούν την δράση του «απατεώνα» δικηγόρου από τη Λεμεσό.

Όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε χθες ο εν λόγω δικηγόρος είχε κάνει «μάστερ» στο πως να εξαπατά τους πελάτες του, οικειοποιούμενος μάλιστα τεραστία ποσά από αυτούς.

 Φαίνεται πως μετά από την δημοσίευση του ToThemaOnline, οι Αστυνομικές αρχές προχώρησαν και στην έκδοση Ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εναντίον του συγκεκριμένου δικηγόρου, καθώς προκύπτουν συνεχώς και νέα στοιχεία εναντίον του.

Πέραν των δυο υποθέσεων που σας είχαμε αναφέρει στο χθεσινό μας δημοσίευμα, σήμερα ήρθαν στο φως άλλες δυο υποθέσεις που αφορούν εξαπάτηση πελατών του. Σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες μας, η μια περίπτωση αφορά οικειοποίηση του ποσού των 6,000 χιλιάδων ευρώ από πελάτη του, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε πως ο εν λόγω κύριος είχε ανάγει σε επιστήμη την εξαπάτηση, τερμάτισε τις υπηρεσίες του.

Καταζητείται και από την Αυστρία

Μέσα από ιστοσελίδα της Αυστρίας εντοπίσαμε πως εκκρεμεί πειθαρχική έρευνα εναντίον του συγκεκριμένου δικηγόρου από τον Παγκύπριο δικηγορικό σύλλογο, καθώς και πάλι οικειοποιήθηκε το ποσό των 175 χιλιάδων ευρώ, χωρίς να επιστρέψει ποτέ τα χρήματα στον πελάτη του, προφασιζόμενος την οικονομική ύφεση στην Κύπρο από το 2013, λόγω της οποίας δεν καθίστατο δυνατή, όπως τους ενημέρωσε, η μεταφορά τόσο μεγάλων χρηματικών ποσών.

Το χρονικό

Οι πηγές μας λένε πως ο συγκεκριμένος δικηγόρος εξαφανίστηκε από προσώπου γης όταν το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε μια μέρα πριν διάταγμα για την σύλληψη του, διάταγμα που τον υποχρέωνε να αποκαλύψει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς αλλά και όλες τις καταθέσεις του.

Μετά και από αυτή την απόφαση, φαίνεται πως ο δικηγόρος εξαφανίστηκε, ενώ μέχρι τώρα η Αστυνομία αναζητεί τα ίχνη του.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός που χρωστάει τα δεδουλευμένα των υπαλλήλων του που αγγίζουν το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ.

Οι εγκυρότατες πληροφορίες μας λένε πως ο εν λόγω κύριος βρίσκεται στη Λεμεσό, δεν έχει εγκαταλείψει το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και προσπαθεί από χθες αργά το απόγευμα να ρευστοποιήσει χρήματα ώστε να μπορεί να τα επιστρέψει στα θύματα του.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με το Δικηγορικό Γραφείο Αγαθοκλέους – Νεοφύτου &ΣΙΑ ΔΕΠΕ οι οποίοι εκπροσωπούν το θύμα του δικηγόρου από την Αμερική, όπου μας ανέφεραν πως ενόσω εκκρεμεί δικαστική διαμάχη καθώς και ποινική υπόθεση εναντίον του υπόπτου, το δικηγορικό τους γραφείο δεν επιθυμεί αυτή την στιγμή να προβεί σε δηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Αποκλειστικό - Ένταλμα σύλληψης για δικηγόρο από την Λεμεσό – Εξαφανίστηκε και δεν τον πήρε κάνεις μυρωδιά

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top