ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στρατηγική Συμμετοχή σε Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για την Τουριστική Βιομηχανία

Στρατηγική Συμμετοχή σε Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για την Τουριστική Βιομηχανία

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Στρατηγική Συμμετοχή σε Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για την Τουριστική Βιομηχανία https://dratte.gr/https://dratte.gr/program/.

Κατά το διάστημα 5-8 Ιουνίου 2021 διεξήχθη στην Αθήνα υπό την οργάνωση του Action for the Development of Tourism and Tourism Education” (DRATTE) και την συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής και του Shaanxi University of Technology, το Διαδικτυακό Conference «Tourism and Hospitality Management»(ICTHM 2021) με θέμα «Let΄s turn pandemic into an opportunity» και με ειδικότερες θεματικές, όπως Τουρισμός και Διοίκηση Φιλοξενίας, Ανθρώπινοι πόροι, Αρχιτεκτονικός χώρος στις τουριστικές εγκαταστάσεις, κλπ.


Κατά την διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου υλοποιήθηκαν 10 συνεδρίες, κατά τις οποίες μία πλειάδα ακαδημαϊκών, ερευνητών και επαγγελματιών της τουριστικής βιομηχανίας προερχόμενοι από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Ερευνητικά Κέντρα της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας επικεντρώθηκαν και ανέλυσαν σε περισσότερες από 40 παρουσιάσεις θέματα αιχμής της τουριστικής βιομηχανίας, όπως αερομεταφορές και τουρισμός, πολιτιστική κληρονομία, θαλάσσιος τουρισμός, κλπ. σε συνάρτηση με τις αναπτυξιακές πολιτικές στην μετά covid εποχή.


Περαιτέρω, δόθηκε η δυνατότητα σε 10 φοιτητές/τριες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA in Tourism (https://www.nup.ac.cy/mba-in-tourism-distance-learning/) του Πανεπιστημίου Νεάπολις να παρουσιάσουν επιστημονικές εργασίες τους, γεγονός, το οποίο αναδεικνύει τις ευκαιρίες της φοιτητικής κοινότητας του για υψηλού επιπέδου εφαρμοσμένης έρευνας.


Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, μέσω του στρατηγικού άξονα λειτουργίας του, της συνεχούς στόχευσης της ακαδημαϊκής αριστείας και προσφοράς προς την κοινωνία της γνώσης, με την επιστημονική συμμετοχή και στρατηγική υποστήριξη στο ICTHM CONFERENCE 2021 DRATTE, συνδιαμορφώνει τον επιστημονικό διάλογο σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης, συμμετέχει στις άριστες διεθνείς πρακτικές και ενισχύει την διάδραση και διασύνδεση των εξαιρετικά επιτυχημένων Προγράμματος Σπουδών του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, ειδικότερα δε του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΜΒΑ in Tourism) με την παραγωγική διαδικασία και την σημαντική τουριστική βιομηχανία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top