Ενημέρωση από το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο αναφορικά με εράνους

Ενημέρωση από το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο αναφορικά με εράνους

Θέλουμε να ενημερώσουμε, ότι το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο (German Oncology Center – GOC) είναι ενταγμένο στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ).

Όλες μας οι υπηρεσίες καλύπτονται οικονομικά από το ΓεΣΥ σύμφωνα με τους όρους της συνεργασίας μας.
Ως εκ τούτου, οι όποιοι έρανοι πραγματοποιούνται για οικονομική κάλυψη θεραπειών για τους δικαιούχους του ΓΕΣΥ στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο είναι αναληθείς.


Παρακαλούμε, σε περίπτωση που ζητηθεί συνεισφορά σε έρανο για θεραπεία στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, να μας ενημερώσετε στα στοιχεία επικοινωνίας που ακολουθούν:
Τηλέφωνο: 25 208000
Email: [email protected]


To Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο παραμένει προσηλωμένο στο στόχο του, παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο διάγνωσης και θεραπείας με ανθρωπιστική προσέγγιση απέναντι στον ασθενή και στους οικείους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE