«Άβυσσος η ωμότητα του ανθρώπου»: Μια βιβλιοπαρουσίαση σε συνεργασία με 7 καλλιτέχνες

«Άβυσσος η ωμότητα του ανθρώπου»: Μια βιβλιοπαρουσίαση σε συνεργασία με 7 καλλιτέχνες

Παρουσίαση του βιβλίου συλλογής ποιημάτων «Άβυσσος η ωμότητα του ανθρώπου», της Συγγραφέως και ποιήτριας Γεωργίας Ευστρατίου, διοργανώνει η Gallery Elements.

Η παρουσίαση θα γίνει στη καρδιά της Λάρνακας, στη gallery Elements την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, στις 19:30.
Τα έργα μαζί με το βιβλίο θα παραμείνουν στον εκθεσιακό χώρο ΕΛΕΜΕΝΤΣ μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021.


Η βιβλιοπαρουσίαση περιλαμβάνει την τιμητική παρουσία των καλλιτεχνών Άντρη Καρπασίτη, Χρήστος Δράκου, Έλενα Ρουσή, Φλορίν Κομάν, Κυριάκος Κωστή, Μαρία Παναγιώτου, και Νόνα Μιχαήλ. Οι καλλιτέχνες θα εμπνευστούν από τους στίχους του βιβλίου και θα δώσουν εικόνα και μορφή στην ωμότητα των λέξεων.
Το βιβλίο «Άβυσσος η ωμότητα του ανθρώπου» είναι μια συλλογή ποιημάτων εμπνευσμένων από τη ζωή, των έρωτα και τα ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE