«Άβυσσος η ωμότητα του ανθρώπου»: Μια βιβλιοπαρουσίαση σε συνεργασία με 7 καλλιτέχνες

«Άβυσσος η ωμότητα του ανθρώπου»: Μια βιβλιοπαρουσίαση σε συνεργασία με 7 καλλιτέχνες

Παρουσίαση του βιβλίου συλλογής ποιημάτων «Άβυσσος η ωμότητα του ανθρώπου», της Συγγραφέως και ποιήτριας Γεωργίας Ευστρατίου, διοργανώνει η Gallery Elements.

Η παρουσίαση θα γίνει στη καρδιά της Λάρνακας, στη gallery Elements την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, στις 19:30.
Τα έργα μαζί με το βιβλίο θα παραμείνουν στον εκθεσιακό χώρο ΕΛΕΜΕΝΤΣ μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021.


Η βιβλιοπαρουσίαση περιλαμβάνει την τιμητική παρουσία των καλλιτεχνών Άντρη Καρπασίτη, Χρήστος Δράκου, Έλενα Ρουσή, Φλορίν Κομάν, Κυριάκος Κωστή, Μαρία Παναγιώτου, και Νόνα Μιχαήλ. Οι καλλιτέχνες θα εμπνευστούν από τους στίχους του βιβλίου και θα δώσουν εικόνα και μορφή στην ωμότητα των λέξεων.
Το βιβλίο «Άβυσσος η ωμότητα του ανθρώπου» είναι μια συλλογή ποιημάτων εμπνευσμένων από τη ζωή, των έρωτα και τα ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE