Ταβέρνα το ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ στον Πρωταρά (Κάβο Γκρέκο)

Ταβέρνα το ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ στον Πρωταρά (Κάβο Γκρέκο)

Με την μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που μας χαρακτηρίζει καθώς και τις προσιτές τιμές μας, η ταβέρνα το Ελληνάδικο, στο Πρωταρά επιστρέφει και πάλι ως ο προορισμός για τα πιο λαχταριστά γεύματα..

Ποικιλία φαγητών για τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας ή της ευρωπαϊκής. Με ότι διαθέτει η κυπριακή κουζίνα με πρωταγωνιστές το παραδοσιακό κλέφτικο και τη σούβλα στα κάρβουνα.


Ακόμα απολαύστε τους κρεατομεζέδες μας ή ψαρομεζέδες ή φρέσκο ψάρι και συνοδεύσετε τα με παγωμένη μπύρα, ούζο ή κρασί.
Η νησιώτικη διακόσμηση και η φιλική ατμόσφαιρα μαζί με τις προσιτές τιμές θα σας ενθουσιάσει ευχάριστα.

Για κρατήσεις στο 23833427 βρείτε μας στο facebook Ellinadiko Taverna

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.