ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

60 ευρώ η ταρίφα των κοριτσιών – Πιάστηκαν σε ξενοδοχείο της Λάρνακας

60 ευρώ η ταρίφα των κοριτσιών – Πιάστηκαν σε ξενοδοχείο της Λάρνακας

Σε ξενοδοχείο της Λάρνακας δόθηκε το ραντεβού συνεργάτη της αστυνομίας με τις δύο εκδιδόμενες γυναίκες ηλικίας 45 και 39 χρόνων, που πιάστηκαν στα πράσα την ώρα που δέχθηκαν την πληρωμή ύψους 60 ευρώ από τον «πελάτη».

Οι δύο γυναίκες από το Βιετνάμ περίμεναν τον υποψήφιο πελάτη τους στις 8:30 το βράδυ στο δωμάτιο, χωρίς να γνωρίζουν ότι έξω καραδοκούσαν αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο δωμάτιο και διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα.

Οι δύο γυναίκες παραδέχθηκαν ενοχή και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα τους που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην Οδό Ουμ Χαράμ στη Λάρνακα εντοπίστηκε το ποσό των 2,230 ευρώ που φαίνεται να αποτελεί προϊόν πορνείας και μια ατζέντα με τα τηλέφωνα των «πελατών» τους.

Άνδρες της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Λάρνακας διενήργησαν περαιτέρω έρευνες οι οποίες κατέδειξαν ότι η μία εκ των δύο γυναικών είναι παράνομη μετανάστρια η οποία απελάθηκε από την Κύπρο στις 22 Οκτωβρίου 2014.

Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top