Έξι χρόνια φυλάκιση για την ληστεία στην υπεραγορά «Στέλιος»

Έξι χρόνια φυλάκιση για την ληστεία στην υπεραγορά «Στέλιος»

Σε 6 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκαν από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας δύο Ελληνοπόντιοι για την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της 30ης Μαρτίου στην υπεραγορά «Στέλιος», στα Λειβάδια.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Λεωνίδη, 31 χρόνων, και τον Δημήτρη Γαβριηλίδη, 30 χρόνων, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι μετά από δική τους παραδοχή στο δικαστήριο.

Ο Λεωνίδης ήταν το άτομο που επιτέθηκε και κτύπησε με λοστό Βούλγαρο υπάλληλο της υπεραγοράς, αποσπώντας του χρηματικό ποσό 2750 ευρώ, ενώ ο Γαβριηλίδης ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος προσπάθησε να φυγαδέψει τον πρώτο. Και οι δύο τους, όμως, ανακόπηκαν από πολίτες, οι οποίοι αντελήφθησαν έγκαιρα τη ληστεία και καταδίωξαν τους δράστες.

Τα λεφτά που κλάπηκαν εντοπίστηκαν κι επιστράφηκαν στην υπεραγορά.

Πηγή: larnakaonline.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.