LIFESTYLE

Τζούλιο Φιλίππο Ντ'Ερρίκο: Πώς ο ρόλος του ως γκέι βοήθησε τους ομοφυλόφιλους;

Τζούλιο Φιλίππο Ντ'Ερρίκο: Πώς ο ρόλος του ως γκέι βοήθησε τους ομοφυλόφιλους;

Ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός, μας τίμησε με την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του tv.tothemaonline.com «Το Αμαρτωλό Πρωινό Μοu» και μέσα από τη συνομιλία που είχαμε, μας έδωσε μια άλλη διάσταση της δουλειάς του ως ηθοποιός, εξηγώντας μας πώς ένας ρόλος μπορεί να δώσει θάρρος σε ορισμένα άτομα και να τους «φτιάξει» τη ζωή τους...

Έχοντας έναν καλεσμένο, αναπόφευκτα το ερωτηματολόγιό σου επικαλείται στιγμές του παρελθόντος του, είτε αυτό αφορά στα επαγγελματικά, είτε στα προσωπικά του. Στην προκειμένη περίπτωση, σήμερα είχα στην εκπομπή «Το Αμαρτωλό Πρωινό Μοu» τον  Τζούλιο Φιλίππο Ντ` Ερρίκο, ένα πολύ θετικό και ανοικτόμυαλο άτομο, το οποίο δεν κολλά στα κατεστημένα.

 Μια από τις ερωτήσεις που του υπέβαλα αφορούσε στην περσινή του εμφάνιση στην δραματική σειρά του Sigma, «Εφτά Ουρανοί και Σύννεφα Αλήτες» στην οποία υποδυόταν έναν ομοφυλόφιλο. Ο ρόλος του, στον δεύτερο κύκλο της σειράς  προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων των τηλεθεατών, όταν εμφάνισε τη σχέση του στην οικογένειά του.

Παρόλο που ο ίδιος θεωρεί λογικές τις αντιδράσεις του κόσμου, μιας και οι γονείς ανησυχούν για τα πρότυπα που προβάλει  η τηλεόραση, αφού μπορεί να επηρεάσουν τα παιδιά τους, εντούτοις ο συγκεκριμένος ρόλος κατάφερε να βοηθήσει κάποιους  ανθρώπους.

Όπως μας αποκάλυψε ο Τζούλιο τον προσέγγισαν δύο άτομα ου πήραν θάρρος από τον συγκεκριμένο ρόλο. Ένας πατέρας αποδέχτηκε την σεξουαλικότητά του γιου του και ένας νεαρός τόλμησε να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος στους φίλους του…

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε το απόσπασμα στο tv.tothemaonline.com 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top