Τζελλόκρεμα. Το νέο, δροσιστικό και απόλυτο γλυκό του καλοκαιριού, από την MON AMI.

Τζελλόκρεμα. Το νέο, δροσιστικό και απόλυτο γλυκό του καλοκαιριού, από την MON AMI.

Η Mon Ami, μέλος του Ομίλου Εταιριών Φρου Φρου, που μας φέρνει όλα τα αγαπημένα μας επιδόρπια, δημιούργησε ένα νέο, μοναδικό στο είδος του γλυκό, που θα δροσίσει όλες μας τις καλοκαιρινές στιγμές και όχι μόνο.

 
Η Τζελλόκρεμα είναι ένας φαντασμαγορικός γευστικός συνδυασμός από το ήδη λατρεμένο μας Mon Ami Jelly Φράουλας, πάνω σε βελούδινη κρέμα βανίλιας. Η συσκευασία περιέχει ένα φακελάκι με το μίγμα τζελιού και ένα φακελάκι με το μίγμα κρέμας βανίλια.
Το μόνο που χρειάζεται για την παρασκευή του είναι γάλα για την κρέμα και νερό για το τζέλι. Μέσα σε λίγα λεπτά, εύκολα και οικονομικά, έχετε έτοιμο ένα εντυπωσιακό σε όψη και σε γεύση γλυκό, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους καθώς και καλεσμένους. Δροσερό και χαμηλό σε θερμίδες, με μόνο 62 θερμίδες ανά μερίδα, είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε με έμπνευση από τις αγαπημένες γεύσεις των Κυπρίων καταναλωτών.
H νέα Mon Ami Τζελλόκρεμα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα λιανικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE