ΚΟΣΜΟΣ

Άντρας βασάνισε 5χρονο επειδή του έσκισε το σακίδιο!

Άντρας βασάνισε 5χρονο επειδή του έσκισε το σακίδιο!

Ένας τουλάχιστον φρενοβλαβής άντρας, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, υπέβαλλε σε φρικτό βασανιστήριο τον 5χρονο γιο της κοπέλας του. Το σφάλμα του παιδιού; Τόλμησε να σκίσει κατά λάθος ένα σακίδιο.

Ο απίστευτος Μάικλ Πόρτερ, έδεσε με ζώνες το παιδί σε ένα κάθισμα, στο σπίτι του στο Φλιντ. Στη συνέχεια ο διεστραμμένος, σκέπασε το πρόσωπο του παιδιού με ένα εσώρουχο και στη συνέχεια άρχισε να ρίχνει νερό στο καλυμμένο στόμα του μικρού, για να του προκαλέσει την αίσθηση του πνιγμού!

Ο άντρας έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για επίθεση εναντίον του άλλου γιου της συντρόφου του, ηλικίας 12 ετών, καθώς λέγεται πως σημάδεψε το στήθος και το λαιμό του παιδιού με μαχαίρι.

Ο Πόρτερ συνελήφθη για πλήθος διαφορετικών κατηγοριών που περιλαμβάνουν κακοποίηση παιδιού, κακοποίηση παιδιού παρουσία άλλου παιδιού και βασανιστήρια, ενώ η εγγύησή του έχει οριστεί στις 400.000 δολάρια.

Παρά το γεγονός πως η μητέρα δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες, τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι τους και του παράσχεται φροντίδα από την Πρόνοια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top