ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνέδριο Κοινωνικής Ευθύνης

Συνέδριο Κοινωνικής Ευθύνης

To American College ήταν προσκεκλημένο στο 13ο συνέδριο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Κύπρο, το οποίο εστιάστηκε στην υπεύθυνη επιχειρηματική και εταιρική βιωσιμότητα.

Στο συνέδριο παραβρέθηκε ο υπεύθυνος Marketing του Κολεγίου, Γιάννης Ιωάννου, «Ήταν μεγάλη χαρά μας, η πρόσκληση από την IMH. Στο συνέδριο είμαστε το μόνο κολέγιο, το οποίο εκπροσώπησε την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Κύπρο. Μετά την προσχώρηση του Κολεγίου στο Academic Impact του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μία ακόμη αναγνώριση στην προσφορά του Κολεγίου ήρθε.»

Στο 13ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συζητήθηκαν θέματα, όπως η διαφάνεια στις επιχειρήσεις, η ίση μεταχείριση και οι ίσες απολαβές μεταξύ ανδρών και γυναικών, οι βιώσιμες επενδύσεις και η σημασία της υιοθέτησης περιβαλλοντικών στρατηγικών για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των «Κυπριακών Βραβείων Καλών Πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και Βιωσιμότητας». Παράλληλα, οι ομιλητές ήταν καταξιωμένες εκπρόσωποι εταιρειών από όλη την Ευρώπη, ενώ το συνέδριο προλόγισε η υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κυρία Νατάσα Πηλείδου.

Το American College διαρκώς εξελίσσεται και θέλει να είναι πρωτοπόρο σε όλες τις σημαντικές αλλαγές της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Με συνεχή έρευνα στους τομείς της φιλοξενίας, της οικονομίας και της τεχνολογίας, οι καθηγητές του Κολεγίου ανεβάζουν τον πήχη ψηλότερα κάθε χρόνο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top