Δραματική έκκληση για παιδικές τροφές στο κοινωνικό παντοπωλείο Πάφου

Δραματική έκκληση για παιδικές τροφές στο κοινωνικό παντοπωλείο Πάφου

Έκκληση για ενίσχυση του Κοινωνικού Δημοτικού Παντοπωλείου Πάφου με παιδικές τροφές κατά κύριο λόγο αλλά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης απηύθυνε η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου Μαρία Ζαβρού.

H κ. Ζαβρού ανέφερε πως τις τελευταίες μέρες έχει δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα από νεαρές μητέρες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για τα παιδιά τους σημειώνοντας ότι στο Παντοπωλείο υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε παιδικές τροφές.

Υπάρχουν συνέχισε, οικογένειες με εισοδήματα λιγότερα από 500 ευρώ – όπως είπε- που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν και να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα.

Η Μαρία Ζαβρού απηύθυνε έκκληση σ’ όλους τους πολίτες να ενισχύσουν το Παντοπωλείο και μέσα από την εκδήλωση της ερχόμενης Κυριακής ανακοίνωσε πως ο Δήμος στα πλαίσια των ανθεστηρίων που φέτος θα έχουν διαφορετική μορφή αφού δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση αλλά έκθεση λουλουδιών έξω από το Δημαρχείο θα οργανώσει και μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση με
παφίτικα σχήματα και καλλιτέχνες για ενίσχυση του Παντοπωλείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE