ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mυστήριο στο Όμοδος: Φοράει κράνος στο κεφάλι η γυναίκα που εξαφανίστηκε

Mυστήριο στο Όμοδος: Φοράει κράνος στο κεφάλι η γυναίκα που εξαφανίστηκε

Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες για εντοπισμό της 64χρονης Βρετανίδας τουρίστριας Pauline Ann Pidcock, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τη Τετάρτη στην κοινότητα Ομόδους, ενώ ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι πάσχει από επιληψία και δεν είχε μαζί της τα φάρμακα της.

Νέα φωτογραφία δόθηκε στην δημοσιότητα, για το πώς ήταν και τι φορούσε η γυναίκα την μέρα της εξαφάνισης. Η 64χρονη έφερε προστατευτικό κράνος στο κεφάλι, προκειμένου να προστάτευε το κεφάλι της εάν και εφόσον παρουσίαζε επιληπτικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της εκδρομής τους.

Σύμφωνα με τις έρευνες η γυναίκα πήρε για τελευταία φορά τα χάπια της τη Τετάρτη και όσο περνούν οι ώρες, αυξάνονται οι ανησυχίες για την υγεία της. Πάντως τα φάρμακα της, μαζί με τα ρούχα και τα ταξιδιωτικά της έγγραφα εντοπίστηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Η Αστυνομία συνεχίζει και σήμερα Παρασκευή τις έρευνες για εντοπισμό της, ενώ την ίδια ώρα διερευνά τη μαρτυρία του συζύγου της ότι είχε εξαφανιστεί και στο παρελθόν στην Αγγλία.

Σε χθεσινές δηλώσεις του στο Όμοδος, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως οι έρευνες έχουν καλύψει μια ακτίνα τεσσάρων χιλιομέτρων από το πάρκο του χωριού, όπου θεάθηκε για τελευταία φορά η 64χρονη, με τη συμμετοχή ανδρών της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Άμυνας, του Ταμείου Θήρας, του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών καθώς και χωριανών. Έρευνες, συνέχισε, έγιναν και στην Πάφο όπου διέμενε με το σύζυγο της σε ξενοδοχείο της πόλης.

«Πράγματι η εξαφάνιση αυτή είναι παράξενη και σίγουρα ανησυχεί την Αστυνομία» είπε ο κ. Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν αδιάκοπα σε μια προσπάθεια εντοπισμού της.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως η 64χρονη, που πάσχει από επιληψία, δεν είχε μαζί της φάρμακα αλλά και το γεγονός ότι, σύμφωνα με το σύζυγο της, παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στην Αγγλία, όπου είχε εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα.

«Θέλουμε να μάθουμε κι εμείς τους λόγους για τους οποίους είχε εξαφανιστεί και την προηγούμενη φορά, κάτι που ίσως μας βοηθήσει στον εντοπισμό της», ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

Η Pidcock, η οποία είχε μεταβεί τη Τετάρτη το πρωί με τουριστικό λεωφορείο στο Όμοδος, παρέμεινε στο πάρκο της κοινότητας, ενώ το υπόλοιπο γκρουπ και ο σύζυγος της επισκέφθηκαν το μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού. Όταν επέστρεψαν, η ίδια είχε εξαφανιστεί και όταν δεν εντοπίστηκε καταγγέλθηκε η υπόθεση στην Αστυνομία.

«Ζητούμε τη βοήθεια του κοινού σε περίπτωση που έχει αντιληφθεί οτιδήποτε ή έχει δει το πρόσωπο αυτό οπουδήποτε, να ενημερώσει την Αστυνομία το συντομότερο δυνατό», συμπλήρωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top