ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Kακή εικόνα για την Κύπρο: Τουρίστρια έπεσε θύμα ληστείας στην Αγία Νάπα - Τι θα πει όταν πάει πίσω στη χώρα της ;

Kακή εικόνα για την Κύπρο: Τουρίστρια έπεσε θύμα ληστείας στην Αγία Νάπα - Τι θα πει όταν πάει πίσω στη χώρα της ;

Χαλάει η εικόνα της Κύπρου στα μάτια των τουριστών με αυτά που συμβαίνουν στις τουριστικές περιοχές. Τουρίστρια, ενώ ποδηλατούσε χθες το μεσημέρι στον ποδηλατοδρόμο Πρωταρά - Αγίας Νάπα έπεσε θύμα ληστείας.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 37χρονη επισκέπτρια, ότι γύρω στις 2μ.μ., χθες, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό της, στον ποδηλατοδρόμο Πρωταρά – Αγίας Νάπας, έχοντας σε παιδικό κάθισμα το τρίχρονο κοριτσάκι της, άγνωστοι έκλεψαν την τσάντα της.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κατά τον πιο πάνω χρόνο, την 37χρονη προσέγγισαν δύο νεαρά πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοποδήλατο και άρπαξαν την τσάντα της, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Η 37χρονη προσπάθησε να πάρει πίσω την τσάντα της και ο οδηγός του μοτοποδηλάτου ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα η 37χρονη να χάσει την ισορροπία του ποδηλάτου της και να καταλήξει στο έδαφος.

Τόσο η 37χρονη, όσο και το κοριτσάκι της μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν ελαφρά εγκαύματα τριβής από την πτώση και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top