ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σκύλου σε γυναίκα στη Λεμεσό – Της «έφαγε» το στήθος

Επίθεση σκύλου σε γυναίκα στη Λεμεσό – Της «έφαγε» το στήθος

Στο νοσοκομείο κατέληξε Ρουμάνα, η οποία δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσας Ακίτα, την ώρα που περπατούσε επί της οδού Δικαιοσύνης στη Λεμεσό. Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος πάσχει από νοητική υστέρηση.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τη γυναίκα, η οποίας είναι κάτοικος Λεμεσού, ότι γύρω στις 6 το πρωί, ενώ περπατούσε σε δρόμο στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από σκύλο, ο οποίος τη δάγκωσε στο αριστερό χέρι και στο στήθος.

Η παραπονούμενη επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει διάφορες δαγκωματιές και εκδορές στο χέρι και το στήθος και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του σκύλου, είναι 26χρονος κάτοικος Λεμεσού. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη. Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ο σκύλος παραλήφθηκε, για να εξεταστεί από κτηνίατρο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top