ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστακός αύριο τα γήπεδα – Αυστηρά μέτρα λαμβάνει η Αστυνομία

Αστακός αύριο τα γήπεδα – Αυστηρά μέτρα λαμβάνει η Αστυνομία

Ενόψει των ποδοσφαιρικών συναντήσεων της τελευταίας αγωνιστικής, μεταξύ των ομάδων Ερμής – ΑΠΟΕΛ. ΑΕΚ – Ανόρθωση και Απόλλωνα – Ομόνοιας, η Αστυνομία έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σε μία προσπάθεια να κυλήσουν ομαλά οι αγώνες, χωρίς την διεξαγωγή επεισοδίων.

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας, διεξήχθηκαν απανωτές συσκέψεις το τελευταίο τριήμερο, με στόχο την κατάρτιση του όσο πιο δυνατόν καταλληλότερου σχεδιασμού που στόχο έχει την αποτροπή επεισοδίων, κατά τη διάρκεια, ή το πέρας των αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη διεξήχθηκαν έλεγχοι σε όλους τους χώρους, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα αυριανά παιχνίδια, ενώ έχουν ενισχυθεί οι αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες θα καλύψουν όλους τους χώρους εισόδου και εξόδου στα γήπεδα.

Παράλληλα τα μέτρα ασφαλείας και οι έρευνες κατά την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα, θα είναι εξονυχιστικές.

Πέραν αυτού, η Αστυνομία, καλεί τα ίδια τα σωματεία και τις ομάδες, αλλά και τους απλούς φιλάθλους να λάβουν και αυτοί με τη σειρά τους τα μέτρα τους και να συνεργάζονται μαζί με την αστυνομία, για την όσο το δυνατόν ομαλότερη διεξαγωγή των αγώνων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top