Κρήτη: Ηλικιωμένος ασέλγησε σε 6χρονη – Ήταν φίλος της οικογένειας

Κρήτη: Ηλικιωμένος ασέλγησε σε 6χρονη – Ήταν φίλος της οικογένειας

Η περίεργη συμπεριφορά του παιδιού και η καταγγελία της μητέρας.

Mία ακόμα περίπτωση ασέλγειας σε ανήλικο κορίτσι έχει μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένα 6χρονο κορίτσι φαίνεται να έπεσε θύμα ασέλγειας από έναν 72χρονο σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του κοριτσιού, ο 72χρονος ήταν φίλος της οικογένειας και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον του μικρού κοριτσιού. Η μητέρα το αντιλήφθηκε όταν είδε μία περίεργη συμπεριφορά της κόρης της με το μικρό κορίτσι να αναφέρει παράλληλα ότι πονούσε σε κάποια σημεία.

Τότε το κορίτσι περιέγραψε στη μητέρα της κάποιες άσεμνες κινήσεις που προχώρησε ο 72χρονος σε βάρος της.

Η μητέρα χωρίς καθυστέρηση πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας, το κορίτσι φαίνεται να έπεσε θύμα ασέλγεια κατά το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 72χρονο καθώς προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι του όπου βρήκαν ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ακόμα αναμένεται η εξέταση του κοριτσιού από ιατροδικαστή καθώς και από παιδοψυχίατρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.