Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Ένα πορτοκαλί βραχιολάκι έρχεται και αυτό το Φθινόπωρο για να βάλει χρώμα στη ζωή μας και να μας θυμίσει πόσο εύκολα μπορούμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι, στηρίζοντας το έργο του Καραισκάκειου Ιδρύματος κατά της λευχαιμίας.
Με αφορμή τον Σεπτέμβριο «Μήνα Λευχαιμίας», το Καραισκάκειο Ίδρυμα έχει δημιουργήσει και φέτος ένα όμορφο και μοντέρνο πορτοκαλί βραχιόλι, (σχέδιο Χρύσανθου Τζιαπούρα) και μας ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΙ #GoOrangeForALife, δίνοντας χρώμα και συνέχεια στη ζωή…για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!
Περήφανος Σύμμαχος της όλης ενέργειας αλλά και διαφόρων άλλων που θα διεξαχθούν κατά το μήνα Σεπτέμβριο «Μήνα Λευχαιμίας», είναι η Ελληνική Τράπεζα. Στηρίζουν τα Norway Grants.
Το βραχιόλι είναι διαθέσιμο από το https://charityshop.com.cy και σε διάφορα σημεία πώλησης σε όλες τις πόλεις, στην τιμή των €6.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22210851 ή στο [email protected]
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




