Η τελευταία επιθυμία ενός θανατοποινίτη που σκότωσε άνδρα για 1 δολάριο

Η τελευταία επιθυμία ενός θανατοποινίτη που σκότωσε άνδρα για 1 δολάριο

Μία όχι και τόσο συνηθισμένη επιθυμία εξέφρασε με τον πιο επίσημο τρόπο ο John Henry Ramirez, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να εκτελεστεί την επόμενη Δευτέρα.

Ο 37χρονος άνδρας, έχει καταδικαστεί εις θάνατο για την δολοφονία του Pablo Castro το 2004.

Τότε ο Ramirez και η παρέα του είχαν μπει στο παντοπωλείο που δούλευε ο 45χρονος, με τον δράστη να τον μαχαιρώνει 29 φορές για να του κλέψει τα χρήματα που είχε, τα οποία ήταν μόλις 1,25 δολάρια.

Το αίτημα

Ο θανατοποινίτης λοιπόν, κατέθεσε επίσημο έγγραφο στην φυλακή του Τέξας που κρατείται, προκειμένου να επιτρέψουν σε έναν πάστορα να είναι παρών στην εκτέλεσή του μέσω ένεσης.

Μάλιστα, θέλει μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία να τον αγγίξει, προκειμένου να του περάσει την πνευματική του ευλογία.

Η περιγραφή

Μιλώντας το 2018 για την δολοφονία που διέπραξε, ο Ramirez είχε πει σε ντοκιμαντέρ του BBC πως ήταν με τους φίλους του και έπιναν αλκοόλ, έχοντας καταναλώσει χάπια και ναρκωτικά, πριν κάνουν την ληστεία. «Ξαφνικά είδα αίματα παντού. Τότε είπα "ω φίλε, ξέφυγα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE