ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 147 νέα κρούσματα την Κυριακή - Δύο άτομα απεβίωσαν από τη νόσο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 147 νέα κρούσματα την Κυριακή - Δύο άτομα απεβίωσαν από τη νόσο

Tο Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου 2021:

- Δύο άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 515.

- 143 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 46 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 81,82% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- 16 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 29,833 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 147 (ποσοστό θετικότητας: 0,49%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 116,768.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE