ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το νέο σημείο αναφοράς της Λάρνακας

Το νέο σημείο αναφοράς της Λάρνακας

Άλλο ένα σημείο αναφοράς απόκτησε η πόλη της Λάρνακας. Το νέο concept store Public στο νεόκτιστο Metropolis Mall είναι ο προορισμός για μικρούς και μεγάλους, για κάθε μέλος της οικογένειας που μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει, να ανακαλύψει κάτι καινούριο, να ενημερωθεί ή απλώς να περάσει δημιουργικά το χρόνο του.

Όσοι το επισκεφτούν μπορούν μέσα στα 3000 τ.μ του (!) να ανακαλύψουν τις διαδραστικές του ζώνες, να εμπνευστούν, να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν ό,τι επιθυμούν από τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών των Public. Η ποικιλία αυτή συμπληρώνεται από τις οικιακές συσκευές που έρχονται με την εγγύηση Public.


Οι επισκέπτες του καταστήματος θα συναντήσουν καινοτομίες που κάνουν την εμφάνισή τους πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά. Το νέο Public διαθέτει υπηρεσία παραγγελίας από τους χώρους του καταστήματος και παραλαβή σε οποιοδήποτε χώρο καθώς και υπηρεσία παραλαβής παραγγελίας την ίδια ημέρα από το κατάστημα (Same Day Store Pickup). Μια άλλη εξαιρετική καινοτομία του νέου καταστήματος δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν ανέπαφες πληρωμές σε οποιοδήποτε σημείο εντός του ώστε να μην χρειάζονται να περιμένουν ούτε λεπτό στο ταμείο. Αυτά και άλλα πολλά που περιμένουν τους επισκέπτες του νέου Public για να τα ανακαλύψουν.


Στους ευρύχωρους διαδρόμους του νέου Public οι καταναλωτές θα βρουν την πληρέστερη γκάμα ειδών τεχνολογίας και πολιτισμού όπως tablets, smartphones, όλη την συλλογή προϊόντων Apple, τηλεοράσεις, cameras, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, χαρτικά και γραφική ύλη, ταινίες, μουσική, video games για όλες τις ηλικίες και άλλα πολλά!


Με παρουσία σε κάθε πόλη της Κύπρου, τα φυσικά καταστήματά Public συνδυάζουν μια ευχάριστη βόλτα σε προνομιακές τοποθεσίες, εύκολη πρόσβαση από οπουδήποτε, άνεση και προσιτότητα για όλες και όλους. Με τις καινοτομίες καθώς και άλλες εκπλήξεις, το νέο υπερκατάστημα Public στο Metropolis Mall στη Λάρνακα, επεκτείνει την πιο πλήρη retail εμπειρία και προσφέρει στον καταναλωτή μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top