ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας»

«Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας»

Το Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου, με αφορμή της εορτής διά την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου και Δικαίου Φίλουτου Χριστού Λαζάρου του τετραημέρου, διοργανώνει τη φιλανθρωπική εκδήλωση «O Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας». Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η οικονομική ενίσχυση του Σχολείου ΑΜΕΑ Άγιου Λαζάρου, του Παιδοογκολογικού Τμήματος Μακάρειου Νοσοκομείου, καθώς και της Παιδιατρικής Πτέρυγας του Νέου Νοσοκομείου Λάρνακας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της αυτής εξοχότητας Προέδρου της Βουλής της Δημοκρατίας Κας Αννίτας Δημητρίου. Τη διάσκεψη τύπου θα τιμήσουν Μητροπολίτης Κιτίου, ο Υπουργός Εσωτερικών κος Νίκος Νουρής, οι Δήμαρχοι Λάρνακας και Δρομολαξιάς, όπως και άλλες σημαντικές προσωπικότητες . Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Δείτε εδώ σχετικό βίντεο:

Για πληροφορίες:
Τηλ: 99030722
E-mail: [email protected]

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top