Καταγγέλθηκαν 28 πολίτες και ένα υποστατικό για παραβίαση μέτρων κατά Covid

Καταγγέλθηκαν 28 πολίτες και ένα υποστατικό για παραβίαση μέτρων κατά Covid

Σε 28 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως το τελευταίο 24ωρο που έληξε σήμερα το πρωί, άνδρες της Δύναμης διενήργησαν 3.773 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 2.254 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 215 έλεγχοι και έγιναν 5 καταγγελίες πολιτών, στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 412 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες, στην Πάφο διενεργήθηκαν 92 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 434 έλεγχοι και έγιναν 9 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 40 έλεγχοι χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.
 
Τα Τμήματα Τροχαίας διενήργησαν 156 ελέγχους και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 170 ελέγχους χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.