Τρεις γυναίκες πήγαν από Λεμεσό - Πάφο έκαψαν όχημα και επέστρεψαν - Όλα για μία εκδίκηση

Τρεις γυναίκες πήγαν από Λεμεσό - Πάφο έκαψαν όχημα και επέστρεψαν - Όλα για μία εκδίκηση

Υπό κράτηση τέθηκαν τρεις γυναίκες για εμπρησμό οχήματος στην Σταυροκόνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τρεις γυναίκες σε σχέση με εμπρησμό οχήματος το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου του 2021 στην κοινότητα της Σταυροκόνου.

Μετά από εξετάσεις της Αστυνομίας, φέρεται οι τρεις γυναίκες ηλικίας 44 ετών, 22 ετών, και 20 ετών να εμπλέκονται στην υπόθεση εμπρησμού του οχήματος και αφού συνελήφθησαν στην Λεμεσό , μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και ακολούθως τέθηκαν υπό κράτηση ως ύποπτες.

Αιτία του εμπρησμού από τις περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας είναι οι προσωπικές διαφορές που φέρεται να έχει συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του οχήματος με τις τρεις γυναίκες ενώ είχε προηγηθεί αντιπαράθεση και συμπλοκή μεταξύ τους .

Σημειώνεται πως η σκηνή εξ αρχής είχε τεθεί υπό φρούρηση, ενώ από την φωτιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, χωρίς ωστόσο αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE