ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τερτίπια του καιρού - Θα χαλάσει από το μεσημέρι και μετά

Τα τερτίπια του καιρού - Θα χαλάσει από το μεσημέρι και μετά

Ασταθής θα είναι σήμερα ο καιρός. Αν και η θερμοκρασία θα φτάσει σε κάποιες περιοχές και τους 30 βαθμούς κελσίου, το μεσημέρι και μετά ενδέχεται να πέσουν βροχές. Το σκηνικό του καιρού θα είναι ίδιο μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει ότι ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν αργότερα µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια, ανατολικά και βόρεια παράλια, στους 26 στα δυτικά παράλια και στους 21 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εµφανίζονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια όπου και ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές µετά τα µεσάνυχτα.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη αρχικά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα δυτικά, ενώ σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το µεσηµέρι, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Πέµπτη, για να παραµείνει στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή και το Σάββατο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top