ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΟΜΙΑ: Αγνοείται η τύχη του 35χρονου Μάριου - Σήμα από το κινητό του πριν δύο ημέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΟΜΙΑ: Αγνοείται η τύχη του 35χρονου Μάριου - Σήμα από το κινητό του πριν δύο ημέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Μάριου Κογιόνη, 35 ετών, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στη Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου, από τις 27 Οκτωβρίου 2021.

Ο Κογιόνης περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, μετρίου αναστήματος, με γενειάδα και κοντά, μαύρα μαλλιά. Την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε τζιν παντελόνι και άσπρη, κοντομάνικη φανέλα, με διάφορα σχήματα.

Ο ελλείποντας φέρεται να διακινείται με αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA Corolla, χρώματος γκρίζου, το οποίο φέρει αριθμούς εγγραφής ΚΚΡ830.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι στις 29 Οκτωβρίου 2021, το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου, λάμβανε σήμα στην περιοχή του Ακάμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.