Γεμίζουν τα υποστατικά και πέφτουν καταγγελίες - Πολίτες δεν συμμορφώνονται ούτε για τη μάσκα

Γεμίζουν τα υποστατικά και πέφτουν καταγγελίες - Πολίτες δεν συμμορφώνονται ούτε για τη μάσκα

Η Αστυνομία, το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 τo Σάββατο μέχρι τις 06.00 σήμερα Κυριακή), στο πλαίσιο 3.265 ελέγχων που διενήργησε παγκύπρια, προέβη σε καταγγελίες 19 πολιτών και υπευθύνων 5 υποστατικών για μη τήρηση των μέτρων κατά της COVID-19 και των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, οι περισσότερες καταγγελίες πολιτών αφορούσαν διακινήσεις χωρίς τη χρήση προστατευτικής μάσκας ή SafePass σε δημόσιους χώρους και υποστατικά.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες για υποστατικά, διευκρίνισε ότι αφορούν συνωστισμό και ιστάμενους πελάτες.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.295 έλεγχοι, κατά τους καταγγέλθηκε ένας πολίτης και ο υπεύθυνος ενός υποστατικού. Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 296 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 10 καταγγελίες πολιτών. Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 572 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες .

Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 290 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες υπεύθυνων 4 υποστατικών και 3 πολιτών.

Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 461 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες 5 πολιτών και στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 180 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Η Τροχαία διενήργησε παγκύπρια 136 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Στα αεροδρόμια και στα λιμάνια διενεργήθηκαν 35 έλεγχοι χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE