Ο Πάπας κάλεσε τους συμμετέχοντες στη σύνοδο για το κλίμα να ακούσουν την κραυγή της γης και των φτωχών

Ο Πάπας κάλεσε τους συμμετέχοντες στη σύνοδο για το κλίμα να ακούσουν την κραυγή της γης και των φτωχών

Ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε σήμερα τους παγκόσμιους ηγέτες που συμμετέχουν στην σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα που θα πραγματοποιηθεί στη Γλασκώβη, την COP26, να ακούσουν "την κραυγή της γης και την κραυγή των φτωχών". 

Κατά το κυριακάτικο κήρυγμά του στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό, ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος έχει κάνει την προστασία του περιβάλλοντος βασικό μέλημά του, εξέφρασε την ελπίδα η σύνοδος να "προτείνει αποτελεσματικά μέτρα και να προσφέρει σαφή ελπίδα στις μελλοντικές γενεές".

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE