Θυμάστε τον κύριο που αποφάσισε να δημοπρατήσει το σπίτι του – Μαζεύει υπογραφές γιατί του απαγορεύουν

Θυμάστε τον κύριο που αποφάσισε να δημοπρατήσει το σπίτι του – Μαζεύει υπογραφές γιατί του απαγορεύουν

Η ιδέα του να βγάλει σε δημοπρασία το σπίτι του, προτού η τράπεζα προχωρήσει σε εκποίηση συνάντησε την άρνηση της πολιτείας, κρίθηκε παράνομη από την πολιτεία, η οποία του απαγόρευσε να προχωρήσει.

Στη δημοσίευση του στο Facebook, ο κύριος Πάμπος Χαραλάμπους, εξηγώντας τους όρους της διαδικασίας πώλησης της οικίας του στην Κοκκινοτριμιθιά, παρέθετε λεπτομέρειες για τον αριθμό των υπνοδωματίων, αλλά και τους όρους της κλήρωσης, πληροφορόντας τους ενδιαφερόμενους ότι το μόνο που χρειαζόταν να κάνουν για να λάβουν μέρος, ήταν να πληρώσουν το ποσό των 50 ευρώ.

Ο κύριος Χαραλάμπους δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, έτσι αποφάσισε να οργανώσει διαδικτυακή εκστρατεία συλλογής υπογραφών, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για όλους όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν σε παρόμοιες πρωτοβουλίες με τη δική του.

Όπως αναφέρεται στην ψηφορορία, ζητούν από την Πολιτεία να επιτρέψει την Ιδιωτική Κλήρωση Λαχείου έτσι ώστε να μπορέσουν οι συμπολίτες μας να διαθέσουν την περιουσία τους με ένα διαφορετικό πιο ευέλικτο τρόπο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Δείτε ΕΔΩ το Link της ψηφοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.