ΕΛΛΑΔΑ

Την πάθανε: Δεν ήταν Πακιστανός ο υπερτυχερός του Τζόκερ αλλά…

Την πάθανε: Δεν ήταν Πακιστανός ο υπερτυχερός του Τζόκερ αλλά…

Και τι δεν διαβάσαμε για τον υποτιθέμενο υπερτυχερό του Τζόκερ τις τρεις τελευταίες ημέρες. Σελίδες στο ίντερνετ παρουσίαζαν ως τον νικητή του παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, ένα άντρα Πακιστανικής καταγωγής που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, ενώ τον γύρο του Διαδικτύου έκανε και μια υποτιθέμενη «συνέντευξη» του ιδιοκτήτη του τυχερού δελτίου των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφημερίδα Αλ Ζαουάχρι του Πακιστάν, στην οποία ο νικητής δήλωνε πως με τα λεφτά που κέρδισε είχε σκοπό να φέρει την οικογένεια του στην Ελλάδα και να ζήσει πλουσιοπάροχα.

Ο τυχερός του Τζόκερ εμφανίστηκε -διά του δικηγόρου του- και έδωσε τέλος στις όποιες φήμες για την ταυτότητά του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της iefimeridas, το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ για να παραλάβει την επιταγή των 9,5 εκατ. ευρώ, ένας δικηγόρος που εκπροσωπούσε Έλληνα πελάτη του, λέγοντας ότι έχει στα χέρια του το τυχερό δελτίο.

Η παρουσία του δικηγόρου, έβαλε τέλος στις φήμες που είχαν κατακλύσει τα μέσα μαζικής δικτύωσης για μετανάστη από το Πακιστάν τυχερό του Τζόκερ. 

«Θύμα» των φημών έπεσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου η οποία έσπευσε να πανηγυρίσει στο Facebook για το γεγονός ότι ο υπερτυχερός του Τζόκερ ήταν μετανάστης. 

Πάντως, χθες το βράδυ και ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας είχε διαψεύσει την είδηση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει εφημερίδα με τέτοιο όνομα στη χώρα του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top