ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσαχπινιές κάνει ο καιρός! Ψηλές θερμοκρασίες αλλά με βροχές ακόμα και στη Λευκωσία

Τσαχπινιές κάνει ο καιρός! Ψηλές θερμοκρασίες αλλά με βροχές ακόμα και στη Λευκωσία

Αστάθεια θα παρατηρηθεί σήμερα όσο αφορά τον καιρό. Αν και ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τον υδράργυρο να ακουμπά και τους 30 βαθμούς Κελσίου, από το μεσημέρι και μετά ενδέχεται να βρέξει.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα αρχικά, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος. Σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και πιθανό σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά κατά τις αυγινές ώρες δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο κατά το τριήμερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top