Νίκος Γκάνος: Τα χώνει στην ΕΡΤ για τη Eurovision και την επιλογή των τραγουδιών!

Νίκος Γκάνος: Τα χώνει στην ΕΡΤ για τη Eurovision και την επιλογή των τραγουδιών!

Έξαλλος ο τραγουδιστής – «Ρίχνουν στάχτη στα μάτια»

Την τελική πεντάδα με τους υποψήφιους για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision 2022 παρουσίασε χθες, η εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», ανακοινώνοντας επίσημα τους καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν.

Ο Νίκος Γκάνος παρακολουθώντας το σχετικό ρεπορτάζ με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ξέσπασε μέσα από ανάρτηση στο instagram.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE