Ο Μπάιντεν θα δώσει χάρη σε δύο γαλοπούλες ενόψει των Ευχαριστιών

Ο Μπάιντεν θα δώσει χάρη σε δύο γαλοπούλες ενόψει των Ευχαριστιών

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα δώσει χάρη σε δύο γαλοπούλες από την Ιντιάνα, συνεχίζοντας μια παράδοση δεκαετιών ενόψει των Ευχαριστιών.

Τα δυο πουλιά, που ονομάζονται Πίνατ Μπάτερ (δηλαδή «Φυστικοβούτυρο») και Τζέλι, παρουσιάστηκαν σε ένα σύντομο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα ο Λευκός Οίκος: κάθονταν πάνω σε κρεβάτια ξενοδοχειακού στυλ, με θυρεό στα κεφαλάρια τους και στρωμένα με κατάλευκα σεντόνια.

Το 1947 ο πρόεδρος Χάρι Τρούμαν ήταν ο πρώτος που έλαβε ως δώρο μια γαλοπούλα από Αμερικανούς εκτροφείς. Η παράδοση συνεχίστηκε αλλά το 1963 ο Τζον Κένεντι αποφάσισε να στείλει το «δώρο» του πίσω στο αγρόκτημα από το οποίο προήλθε.


Ο Τζορτζ Χ.Ου. Μπους ήταν ο πρώτος πρόεδρος που έδωσε επισήμως χάρη σε μια γαλοπούλα στον Λευκό Οίκο, το 1989. Ο Μπαράκ Ομπάμα συνόδευε την απονομή χάριτος με αστεϊσμούς ενώ πέρσι ο Ντόναλντ Τραμπ επανεμφανίστηκε από την αυτοαπομόνωσή του, μετά την ήττα του στις προεδρικές εκλογές, για να δώσει χάρη στον Κορν, μια γαλοπούλα βάρους σχεδόν 20 κιλών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE