ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει το TELETHON 2015. Γιατί η ελπίδα είναι δικαίωμα όλων.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει το TELETHON 2015. Γιατί η ελπίδα είναι δικαίωμα όλων.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής ανακοινώθηκαν οι εκδηλώσεις του TELETHON 2015, του θεσμού που έχει ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση και τη στήριξη των ασθενών με νευρομυϊκές, γενετικές και άλλες παθήσεις.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου είναι για τέταρτη συνεχή χρονιά ο κύριος χορηγός του TELETHON, ενώ την εκδήλωση στηρίζουν και φέτος η τηλεόραση Sigma και το Συγκρότημα ΔΙΑΣ.

To TELETHON 2015 περιλαμβάνει την εκδήλωση «Ποδηλατώ για το TELETHON» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου στη Λάρνακα, τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη την Τρίτη 16 Ιουνίου στο Προεδρικό Μέγαρο, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του προεδρικού ζεύγους, Tηλεμαραθώνιο στην τηλεόραση Sigma την Τετάρτη 17 Ιουνίου και παγκύπριο έρανο που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 18 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 20 Ιουνίου.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη, που έγινε παρουσία στελεχών του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής και της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρης Αλετράρης τόνισε ότι ο Οργανισμός «προτάσσει την ανάγκη της κοινωνικής του παρέμβασης ως ύψιστη προτεραιότητα ευθύνης και συνείδησης από την αρχή της πορείας του» και αναδεικνύεται ο μεγάλος φίλος της υγείας και άλλων νευραλγικών τομέων της κοινωνίας. Ο κ. Αλετράρης δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους τους διοργανωτές του TELETHON που στηρίζουν και αγκαλιάζουν αυτή τη μεγάλη εκδήλωση ανθρωπιάς. Κλείνοντας την ομιλία του, υποσχέθηκε πως η ΟΠΑΠ Κύπρου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της κυπριακής κοινωνίας, ανταποδίδοντας την αγάπη με την οποία η κοινωνία αγκαλιάζει τον Οργανισμό.  

Η στήριξη του TELETHON 2015 είναι μία ακόμη ενέργεια της κοινωνικής προσφοράς της ΟΠΑΠ Κύπρου στον τομέα της υγείας, η ενίσχυση της οποίας αποτελεί διαχρονική προτεραιότητά της. Γιατί για την ΟΠΑΠ Κύπρου η κοινωνική προσφορά δεν είναι τυπική υποχρέωση, αλλά βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της για ουσιαστική ανταπόδοση στην κοινωνία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top