ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήμαρτον Επίτροποι! Έπαιξαν ξύλο στην Εκκλησιαστική Επιτρ. Λακατάμιας και κατέληξαν στην Αστυνομία

Ήμαρτον Επίτροποι! Έπαιξαν ξύλο στην Εκκλησιαστική Επιτρ. Λακατάμιας και κατέληξαν στην Αστυνομία

Πιάστηκαν στα χέρια για μία πόρτα κοιμητηρίου δύο μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής , την περασμένη Παρασκευή με αποτέλεσμα να καταλήξουν στον αστυνομικό σταθμό, αφού έγιναν μαλλιά κουβάρια.

Θερμόαιμα τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Λακατάμιας του Αγίου Νικολάου, αφού φαίνεται ότι ορισμένα από αυτά δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους ακόμη και για απλά ζητήματα.

Όλα ξεκίνησαν στη συνεδρία που είχαν ορίσει τα μέλη της Επιτροπής, την περασμένη Παρασκευή 5/6/2015, στην οποία μεταξύ άλλων, τέθηκε το θέμα της εύκολης πρόσβασης που προσφέρεται σε οχήματα τα οποία εισέρχονταν στο κοιμητήριο από την ανοικτή διπλή πόρτα, με αποτέλεσμα ο χώρος να καταντήσει ξέφραγο αμπέλι, για όσους επιθυμούσαν χωρίς άδεια να μεταφέρουν υλικά, προκειμένου να προχωρήσουν σε εργασίες προέκτασης και παρεμβάσεων σε τάφους.

Η Επιτροπή θέλοντας να βάλει μία τάξη στην αταξία, πρότεινε όπως παραμείνει κλειστή η μία πόρτα, ενώ ένα από τα μέλη της είχε εισηγηθεί όπως αφαιρεθεί το σίδερο που βρισκόταν μπροστά από τη δεύτερη, ώστε να χωράει να εισέρχονται οι πεζοί.

Όπως ανέφερε το σίδερο βρισκόταν 10 με 12 εκατοστά σε ύψος μπροστά από την πόρτα, εμποδίζοντας κυρίως ηλικιωμένους να το διαβούν.

Ακούγοντας την εισήγηση, δεύτερο μέλος της Επιτροπής, διερωτήθηκε λέγοντας «Ήντα εν ο Μητροπολίτης τίποτε που εν να περνά και εν θα τον χωρεί (καθότι εύσωμος)»

Ο εισηγητής της πρότασης, θιγμένος από το σχόλιο του προηγούμενου το οποίο εξέλαβε ως ειρωνικό, του επιτέθηκε με αποτέλεσμα οι δύο να πιαστούν στα χέρια με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν για να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι έξω, με αποτέλεσμα οι δύο ευέξαπτοι επίτροποι να καταλήξουν στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας.

Τothemaonline.com, ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

 

Ονούφριος Σωκράτους - Χριστιάνα Τσαγγάρη

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top