ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξήθηκαν οι άδειες οικοδομής το 2015

Αυξήθηκαν οι άδειες οικοδομής το 2015

Αύξηση 1,0% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του προηγούμενου έτους παρουσίασαν οι άδειες οικοδομής κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2015 που έφθασαν στις 1.265, σύμφωνα με στοιχεία που εξέδωσε την Δευτέρα η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου.

Η συνολική αξία των αδειών αυτών αυξήθηκε κατά 4,8% και το συνολικό εμβαδόν κατά 23,4%. Ο αριθμός των οικιστικών μονάδων παρουσίασε αύξηση της τάξης του 48,2%.

Ο αριθμός των αδειών οικοδομής που εκδόθηκαν από τις δημοτικές αρχές και τις επαρχιακές διοικήσεις κατά το μήνα Μάρτιο 2015 ανήλθε στις 460. Η συνολική αξία των αδειών αυτών έφθασε τα €70,0 εκατομμύρια και το συνολικό εμβαδόν τις 71,3 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Με τις άδειες αυτές προβλέπεται να ανεγερθούν 297 οικιστικές μονάδες.

Σημειώνεται ότι οι άδειες οικοδομής συνιστούν σημαντική ένδειξη για τη μελλοντική δραστηριότητα στον κατασκευαστικό τομέα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top