ΗΠΑ και οι G7 είναι έτοιμοι να επιβάλουν περαιτέρω κυρώσεις στη Ρωσία για την Ουκρανία

ΗΠΑ και οι G7 είναι έτοιμοι να επιβάλουν περαιτέρω κυρώσεις στη Ρωσία για την Ουκρανία

Ο Aμερικανός Yπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιού είπε στους Ουκρανούς ηγέτες χθες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοι των της Ομάδας των Επτά πιο βιομηχανικά ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου (G7) βρίσκονται σε ετοιμότητα να επιβάλουν περισσότερες κυρώσεις στην Μόσχα αν υπάρξει ανάγκη, σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου του Υπουργείου.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοι μας στην G7 είμαστε έτοιμοι να επιβάλλουμε σημαντικές πρόσθετες κυρώσεις στην Ρωσία εαν χρειαστεί να
ανταποκριθούμε στις επιθετικές πράξεις της στην ανατολική Ουκρανία", είπε ο Λιού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου.

Ο Λιόυ συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ και την  Υπουργό Οικονομικών Νάταλι Γιαρέσκο στη Ουάσιγκτον χθες και χαιρέτισε τις προσπάθειες του Κίεβου να φτάσει σε συμφωνία αναδιάρθρωσης του χρέους.

Ο Λιού "επεσήμανε ότι το πρόγραμμα του ΔΝΤ απαιτεί κοινές θυσίες από όλους τους ενδιαφερόμενους για να εξασφαλίσουν την οικονομική ανάκαμψη που είναι προς όφελος όλων των πλευρών", είπε ό εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Σε δύο περιστατικά ανάμματος φωτιάς και πρόκλησης ανησυχίας, ανταποκρίθηκε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Σε ένα εξ αυτών, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πετροβολισμό, από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 14χρονοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE