ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εξώδικα με πολλά μηδενικά - Πληρώνουν χιλιάδες ευρώ ιδιοκτήτες υποστατικών που δεν τηρούν τα μέτρα

Εξώδικα με πολλά μηδενικά - Πληρώνουν χιλιάδες ευρώ ιδιοκτήτες υποστατικών που δεν τηρούν τα μέτρα

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Πέμπτης μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 2.302 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 24 καταγγελίες πολιτών και 4 υπευθύνων υποστατικών.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 870 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 8 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 247 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 493 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 114 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 380 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 105 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 89 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Από τους 2.302 ελέγχους, οι 4 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι η πλειοψηφία των καταγγελιών σε πολίτες αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Αναφορικά με το ένα υποστατικό στη Λευκωσία, πρόκειται για καφετέρια όπου εντοπίστηκε θαμώνας εντός υποστατικού χωρίς safepass και εκδόθηκε εξώδικο €4.000.

Στη Λεμεσό, στο ένα υποστατικό από έλεγχο φάνηκε ότι δεν υπήρχε έλεγχος safepass και εκδόθηκε εξώδικο €4.000, ενώ στο δεύτερο υποστατικό από έλεγχο φάνηκε ότι ο ιδιοκτήτης δεν έφερε προστατευτική μάσκα και εκδόθηκε πρόστιμο €1.000.

Στην Λάρνακα, το υποστατικό αφορούσε Αρτοποιείο, το οποίο από έλεγχο φάνηκε ότι υπεύθυνος ήταν χωρίς safepass και επιβλήθηκε εξώδικο €500.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top