Αίγυπτος: Εκτόξευσαν ρουκέτες προς αεροδρόμιο οι Τζιχαντιστές

Αίγυπτος: Εκτόξευσαν ρουκέτες προς αεροδρόμιο οι Τζιχαντιστές

Η Επαρχία Σινά, η οργάνωση που σχετίζεται με το Ισλαμικό Κράτος στην Αίγυπτο, εκτόξευσε ρουκέτες αργά χθες προς την κατεύθυνση ενός αεροδρομίου στη χερσόνησο του Σινά που χρησιμοποιείται από πολυεθνικές ειρηνευτικές δυνάμεις, είπαν πηγές ασφάλειας, προσθέτοντας ότι δεν είχαν αναφορές για θύματα.

Η Επαρχία Σινά ανέλαβε την ευθύνη σε αρκετούς λογαριασμούς Twitter οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με την οργάνωση. Στα μηνύματα αυτά είπε ότι η επίθεση έγινε σε αντίποινα για την σύλληψη μιας ντόπιας γυναίκας από την αστυνομία.

Λεπτομέρειες πάντως για την επίθεση δεν μπορούσαν να επιβεβαιωθούν αμέσως, καθώς μερικές πηγές ασφάλειας έλεγαν ότι οι ρουκέτες έπεσαν μέσα στο αεροδρόμιο και άλλες πηγές ότι έπεσαν έξω απ' αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE