Τα ξαναλένε Ομόνοια και ΑΕΛ με… διαφορετικά δεδομένα από τη μάχη του Τσιρείου, αλλά ο στόχος ΔΕΝ αλλάζει

Τα ξαναλένε Ομόνοια και ΑΕΛ με… διαφορετικά δεδομένα από τη μάχη του Τσιρείου, αλλά ο στόχος ΔΕΝ αλλάζει

Τα είπαν πριν δύο περίπου εβδομάδες στο Τσίρειο (05/12) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και το βράδυ της Τετάρτης (22/12, 19:00) Ομόνοια και ΑΕΛ θα τα ξαναπούν, αυτή τη φορά στο ΓΣΠ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού ως γνωστό, το μεταξύ τους ντέρμπι τότε (τέλη Αυγούστου) είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του “τριφύλλιού”.

Τα δεδομένα βέβαια σε σχέση με την πρόσφατη κόντρα τους, είναι διαφορετικά, αφού η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες, έχει άλλον προπονητή στον πάγκο της, ενώ η Ομόνοια προέρχεται από δύο σερί ματς όπου πήρε μόλις έναν πόντο και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE