Ήταν θετικοί στον κορωνοϊό και πήγαν κύριοι για ψώνια - Μεγάλη αναστάτωση σε υπεραγορά στην Λάρνακα

Ήταν θετικοί στον κορωνοϊό και πήγαν κύριοι για ψώνια - Μεγάλη αναστάτωση σε υπεραγορά στην Λάρνακα

Σκηνές απείρου κάλλους έζησαν πελάτες της υπεραγοράς «Στέλιος» στην Λάρνακα όταν άκουσαν από τα μεγάφωνα τους υπευθύνους να καλούν άτομο, το οποίο σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες νοσούσε με κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, γιατρός είδε ασθενή ο οποίος είχε διαγνωστεί την προηγούμενη μέρα με Covid-19.

Αμέσως ενημέρωσε τους υπαλλήλους της υπεραγοράς, οι οποίοι προέβησαν σε ανακοίνωση.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η υπεραγορά έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ειδοποιώντας από τα μεγάφωνα.

Το τραγικό όμως της ιστορίας είναι ότι αποχώρησαν έξι άτομα, τα οποία φέρονται να νοσούσαν με κορωνοϊό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει για περιστατικά, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, που αφορούσαν σε ανθρώπους οι οποίοι είναι θετικοί και κυκλοφορούν ανενόχλητοι, γεγονός που προβληματίζει το Υπουργείο Υγείας για την διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE