ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θα έχει παρέα ο Βέργας; Και δεύτερος δήμαρχος ύποπτος για σκάνδαλο του αποχετευτικού

Θα έχει παρέα ο Βέργας;  Και δεύτερος δήμαρχος ύποπτος για σκάνδαλο του αποχετευτικού

Δεν θα είναι μόνος του στα σπιτάκια της ΜΑΑΔ ο Βέργας, από όσο δείχνουν οι έρευνες, αφού από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και δεύτερος δημοτικός άρχοντας εμπλέκεται σε σκάνδαλο αποχετευτικού.

Ξεκίνησαν οι  ανακρίσεις και οι καταθέσεις  για τα Αποχετευτικά Λευκωσίας και Λάρνακας με τις έρευνες τις Ελεγκτικής Υπηρεσίας να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Συμφώνα με πληροφορίες του ToThemaOnline φαίνεται ότι ορισμένα πρόσωπα θα χάσουν για τα καλά τον ύπνο τους το προσεχές διάστημα, αφού εξετάζονται σχολαστικά τα συμβόλαια των εργολάβων και οι σχέσεις μεταξύ των μελών των Αποχετευτικών

Νέο ΣΑΠΑ το Αποχετευτικό Λάρνακας 

Από τα όσα έρχονται στα αυτιά μας διαφαίνεται πως στις προσφορές του Αποχετευτικού Λάρνακας υπήρξαν προσυνεννοήσεις για τις τιμές των προσφορών των έργων από τις πέντε εταιρείες που βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών.. Μάλιστα από τα όσα μας αναφέρθηκαν, φαίνεται πως οι εργολάβοι ήξεραν να στήνουν καλά το κόλπο, προχωρώντας και σε υπερεκτιμήσεις, έτσι ώστε να μοιράσουν την πίττα.

Οι έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν πως στο ΣΑΛ της Λάρνακας  φέρεται ναεμπλεκόμενοι εργολάβοι, μέλη του Συμβουλίου, Υπηρεσιακοί του Συμβουλίου Αποχετεύσεων άλλα και Νομικός Σύμβουλος.

Έπεσαν και οι πρώτες απειλές

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από έγκυρη πηγή της ιστοσελίδας μας, είναι φανερό πως επικρατεί έντονη ανησυχία στην Λάρνακα.

Μάλιστα «κάποιοι» έχουν ήδη εκτοξεύσει απειλές εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, ώστε να μην μιλήσει στις Αρχές.

Το πρόσωπο που πήρε τηλέφωνο φαίνεται πως είναι πρώην στέλεχος μεγάλου κόμματος και συγγενής εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο του ΣΑΛ.

Ανησυχίες και στο ΣΑΛ Λευκωσίας

Ανησυχία επικρατεί όμως και στο Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λευκωσίας, καθώς τα τηλεφωνά σε αρμόδια υπηρεσία δεν σταμάτων να κτυπούν από πρόσωπα που διατυπώνουν ερωτήσεις για την πορεία των ερευνώ, άλλα και για τους εμπλεκόμενους.

Στην περίπτωση της Λευκωσίας τα πράγματα φαίνεται να έχουν στηθεί διαφορετικά από ότι στα αποχετευτικά Πάφου και Λάρνακας.

Από τα όσα μας ανέφερε αξιόπιστη πηγή μας, προκύπτουν στοιχεία για εμπλοκή σύμβουλων μηχανικών και εργολάβων σε υποθέσεις που αφορούν δοσοληψίες για ποσά εκατομμυρίων, τα οποία έχουν χαθεί!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται συλλήψεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top