ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η EKO Κύπρου παρέδωσε το πρώτο από τα τέσσερα Ford Puma στη μεγάλη τυχερή του ΕΚΟ Smile App

 Η EKO Κύπρου παρέδωσε το πρώτο από τα τέσσερα Ford Puma  στη μεγάλη τυχερή του ΕΚΟ Smile App

Το πρώτο από τα τέσσερα αυτοκίνητα Ford Puma, συνολικής αξίας €24,500, παρέδωσε η ΕΚΟ Κύπρου στην Έλενα Σταυρινίδη, τη μεγάλη τυχερή του νέου μεγάλου διαγωνισμού με τίτλο «Στην EKO καραδοκεί ένα Puma… ένα Ford Puma». Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς συνεχάρη τη νικήτρια και ευχαρίστησε θερμά όλους τους χρήστες του EKO Smile App που χρησιμοποιούν την εφαρμογή, κατατάσσοντάς τη μεταξύ των δημοφιλέστερων στην Κύπρο.

Η κλήρωση για την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στις 22/12 στο πρατήριο ΕΚΟ στη Λεωφόρο Σταυρού, ενώ η παράδοση του οχήματος έγινε την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 στο ίδιο πρατήριο της ΕΚΟ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19, ενώ το “παρών” έδωσαν ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο οποίος κλήρωσε την τυχερή νικήτρια, καθώς και ανεξάρτητος νομικός σύμβουλος από το δικηγορικό γραφείο Γιώργος Γιάγκου για τη διασφάλιση της διαφάνειας στη διαδικασία.

Πρωτοβουλίες όπως η συγκεκριμένη αποδεικνύουν εμπράκτως ότι η ΕΚΟ συνεχίζει να επιβραβεύει το αγοραστικό κοινό, δίνοντάς του την ευκαιρία να διεκδικεί δώρα μεγάλης αξίας εύκολα και απλά μέσω της πολυβραβευμένης εφαρμογής Smile App. Παράλληλα, οι πολυάριθμοι χρήστες του EKO Smile App έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά νέες υπηρεσίες μέσα από ανεπτυγμένες ψηφιακές λειτουργίες, όπως η ανέπαφη ενεργοποίηση της αντλίας του πρατηρίου EKO από το κινητό τους, η αναζήτηση πλησιέστερου πρατηρίου κ.ά., μαζί με ειδικές εκπτώσεις και προνομιακές τιμές σε επώνυμα προϊόντα της προτίμησής τους.

Η ΕΚΟ θα καλωσορίσει με εκπλήξεις και τον πλέον ιδανικό τρόπο και τη νέα χρονιά, καθώς ο μεγάλος διαγωνισμός «Στην EKO καραδοκεί ένα Puma… ένα Ford Puma» συνεχίζεται και το 2022. Έτσι, μετά από την κλήρωση του πρώτου Ford Puma, προσκαλεί κάθε χρήστη της εφαρμογής EKO Smile App να διεκδικήσει και εκείνος ένα Ford Puma και να γίνει ένας από τους επόμενους τρεις τυχερούς!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top