ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα ύψη και πάλι τα κρούσματα της Τρίτης (11/01) – Τέσσερις νέοι θάνατοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα ύψη και πάλι τα κρούσματα της Τρίτης (11/01) – Τέσσερις νέοι θάνατοι

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 11 Ιανουαρίου 2022:

- 4 άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 665.

- 252 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 76 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 76,2% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- 20 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 105,376 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 3,515 (ποσοστό θετικότητας: 3,34%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 212,074.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE