ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πράσινο φως» από το Πολιτικό Γραφείο στον Αβέρωφ - Επιβεβαιώθηκε η εγκυρότητα της υποψηφιότητας του

«Πράσινο φως» από το Πολιτικό Γραφείο στον Αβέρωφ - Επιβεβαιώθηκε η εγκυρότητα της υποψηφιότητας του

Σε σημερινή διαδικτυακή συνεδρίαση του  Πολιτικού Γραφείου επιβεβαιώθηκε η εγκυρότητα της χθεσινής αίτησης ενδιαφέροντος του Προέδρου της παράταξής κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, για το χρίσμα του υποψηφίου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023. Η υποψηφιότητα θα υποβληθεί για επικύρωση στη σύνοδο του Ανωτάτου Συμβουλίου του κόμματος, τον προσεχή Μάρτιο.

Το Πολιτικό Γραφείο εξουσιοδότησε παράλληλα τον Πρόεδρο του κόμματος να ξεκινήσει τις επαφές με άλλα κόμματα και κοινωνικά σύνολα, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει το ενδεχόμενο συνεργασιών και προγραμματικών συγκλίσεων για τις προεδρικές εκλογές.

Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ευχαρίστησε θερμά το Πολιτικό Γραφείο και έθεσε τους βασικούς άξονες για το πως θα πορευθούμε στον δρόμο για τις προεδρικές εκλογές. Ανέδειξε τη μεγάλη προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα που είναι η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου και τη ψήφιση στην Βουλή των μεταρρυθμίσεων που εκκρεμούν. Ο κ. Νεοφύτου, σκιαγράφησε το όραμα του για την Κύπρο της επόμενης μέρας. Βασισμένο στην εφαρμογή του σχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας, καθώς και ριζοσπαστικές τομές για  να καταστεί η Κύπρος χώρα σύγχρονο πρότυπο. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην επίλυση του Κυπριακού, επαναλαμβάνοντας ότι μεγάλα οράματα δεν χωρούν σε μοιρασμένες πατρίδες. 

Το λόγο πήραν στη συνέχεια πολλά από τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου, εκφράζοντας τις απόψεις τους για τον τρόπο που θα πολιτευτεί η παράταξη τους επόμενους μήνες, ενωμένη και δυνατή, προκειμένου η δική μας πολιτική πρόταση διακυβέρνησης να αγκαλιαστεί από την πλειοψηφία της Κυπριακής κοινωνίας και το 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top