Φιλανθρωπικό Tea Party με άρωμα γυναίκας …για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία

Φιλανθρωπικό Tea Party με άρωμα γυναίκας …για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία

Το Καραισκάκειο Ίδρυμα και το Breakfast at Teafunny’s διοργανώνουν την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:30-21:00, φιλανθρωπικό και άκρως καλοκαιρινό Tea Party ….με άρωμα γυναίκας.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  θα φιλοξενηθούν, για δώσουν συμβουλές σε άκρως γυναικεία θέματα, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Δρ Λεωνίδας Σωτηρίου, η διαιτολόγος - διατροφολόγος Αναστασία Σταύρου, ο γνωστός στιλίστας Δημήτρης Παλαιολόγος και εκπρόσωποι της εταιρείας Collistar και Crystal Rose. Για εισιτήρια (€10 με ποτό και κόκτειλ) στο 22210858 ή 99710337. Το 50% των εσόδων της εκδήλωσης, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.… για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!!
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE