ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα Carrefour γιορτάζουν και σας στέλνουν διακοπές «Μάντεψε και κέρδισε Διακοπές»

Τα Carrefour γιορτάζουν και σας στέλνουν διακοπές  «Μάντεψε και κέρδισε Διακοπές»

Η Carrefour Κύπρου γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχίας στην Κύπρο και στέλνει τους πελάτες της διακοπές σε αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και χαρίζει πολλά πλούσια δώρα και με προσφορές έως 50% μέσα από τον μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό «Μάντεψε και κέρδισε Διακοπές».

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε όλες τις υπεραγορές Carrefour και θα ολοκληρωθεί σε δύο χρονικές περιόδους: 10/06 – 21/6 και 24/06 – 05/07. Οι καταναλωτές, πραγματοποιώντας αγορές σηματοδοτημένων προϊόντων συνολικής αξίας €25, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Αφού μαντέψουν σωστά πόσα προϊόντα εμπεριέχονται μέσα στο καρότσι που θα είναι τοποθετημένο στην είσοδο κάθε υπεραγοράς Carrefour, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση, για να κερδίσουν 10 διπλά αεροπορικά εισιτήρια για Σκιάθο, Πρέβεζα και Χανιά, 30 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Κύπρου, 5 κλιματιστικά WESTPOINT 12000 BTU inverter, 200 δωροκουπόνια των €20, καθώς και 130 εισιτήρια για ελεύθερη είσοδο σε υδροπάρκο.
 

Με τον διαγωνισμό αυτόν η Carrefour Κύπρου βρήκε τον καλύτερο τρόπο να ευχαριστήσει τους πελάτες της που τη βάζουν σταθερά πρώτη στις επιλογές για τα ψώνια τους εδώ και 10 χρόνια, παραμένοντας πάντα πιστή στη δέσμευσή της να διαθέτει υπεύθυνα μέσα από τα καταστήματά της προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς πάντα με την ποιότητα Carrefour!

Carrefour Kύπρου, 10 Χρόνια μοιραζόμαστε, νοιαζόμαστε, εξελισσόμαστε!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top