ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στέφθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για το “Chartered Banker MBA”

Στέφθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για το “Chartered Banker MBA”

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ανοικτή ενημέρωση για το παγκοσμίου κύρους πρόγραμμα «Chartered Banker MBA», που έλαβε χώρα την 21η Μαΐου 2015, στα κτίρια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό Globaltraining σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Financial Services, με αφορμή την επίσκεψη στην Κύπρο, των εκπροσώπων του Πανεπιστημίου Bangor Ηνωμένου Βασιλείου.

Το «Chartered Banker MBA» του Πανεπιστημίου Βangor, απευθύνεται σε επαγγελματίες του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού τομέα που επιθυμούν να αποκτήσουν βαθύτερη γνώση επί των χρηματοοικονομικών θεμάτων, να αναβαθμίσουν τα ακαδημαϊκά τους προσόντα και να υποβοηθήσουν την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Παρουσίαση του προγράμματος έγινε από τους ίδιους τους καθηγητές, αλλά και εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Βangor, που στόχο είχαν να απαντήσουν σε όλα τα πιθανά ερωτήματα των ενδιαφερoμένων, αλλά και να παραχωρήσουν οικονομικά κίνητρα και υποτροφίες.

Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι εκπαιδευόμενοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA αλλά και τίτλο “Chartered Banker” .

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε στο: www.globaltraining.org/chartered-banker-mba.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top